Vissza az archivumba

2009Kedves Tagtársak!

A 2009-es esztendő tervezett egyesületi programjairól ezúton tájékoztatunk Benneteket.

  • Áprilisban egy napos továbbképzést tervezünk az internet kommunikáció témakörben.
  • Április 23-26. a budapesti könyvfesztivál időpontja, az idei díszvendég Románia.
  • Májusban Pannonhalmára tervezünk kirándulást: Hefter Galéria - Millenniumi emlékmű - Bencés Főapátság épületegyüttese (19. századi könyvtár, 13. századi templom és altemplom, 15. századi kerengő) - Arborétum.
  • Június 19-20-án Tatára invitáljuk tagtársainkat. 40 évvel ezelőtt ott volt az első vándorgyűlés. Komárom-Esztergom, Fejér megye könyvtáros szervezetei és a KKKE közös szervezésében 2 napos rendezvény keretében szeretnénk erre az évfordulóra emlékezni. A tatai sokadalom elnevezésű folklórfesztivál is ebben az időpontban lesz. Várjuk azoknak a kollégáknak a jelentkezését, akik annak idején részt vettek a vándorgyűlésen és szívesen lennének részesei az idei találkozónak is.
  • Július 9-11. Debrecen lesz a vándorgyűlés helyszíne.
  • Augusztus végén vagy szeptember elején az osztrák Dunakanyar szerepel útiterveink között. Három napos kirándulást tervezünk: Klosterneuburg - Krems - Melk - St. Pölten és környéke látnivalóinak megtekintésével.
  • Október 6-án tartjuk a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtárral közös szervezésben a könyvtári hét szakmai továbbképzését. Témája: Olvasás - Irodalom - Információ.
  • Október 9-én lesz a könyvtári hét szakmai kirándulása: Székesfehérvár - Fehérvárcsurgó - Nádasdladány.

Az új év kezdete egyben a tagdíjfizetés ideje is.

A KKKE tagdíjának mértéke:

  • Aktív dolgozóknak 3000,-Ft,
  • Nyugdíjasoknak, tiszteletdíjas könyvtárosoknak, gyeden, gyesen lévőknek: 1000,-Ft.

Aki a KKKE-be új tagként kíván belépni, a Regisztrációs adatlapot szíveskedjék kitölteni!

Ha valaki emellett az MKE-nek is tagja kíván lenni, be kell fizetnie aktív dolgozó esetében 1000,-Ft nyugdíjas esetében 500,-Ft MKE tagdíjat is. Az MKE-be belépő új tagok a Magyar Könyvtárosok Egyesülete - belépési nyilatkozat egyéni tagok számára c. nyomtatványt töltsék ki, és jelöljék meg, hogy mely további szakmai szervezetbe (pl. Könyvtárostanárok Egyesülete, Közkönyvtári Egylet stb.) szeretnék regisztráltatni magukat.

Kérjük a tagtársakat, hogy akinek az adataiban a korábbiakhoz képest változás történt, az a tagdíjbefizetés során jelezze azt. A tagnyilvántartáshoz, a tagdíjfizetéshez szükséges nyomtatványok letölthetők az egyesület honlapjáról, a www.kkmk.hu/kkke címen.

A KKKE testületi tagdíja 10.000,-Ft. Kérjük, hogy a mellékelt nyilatkozat visszaküldésével jelezzék az intézményvezetők szándékukat, hogy intézményük kíván-e a KKKE testületi tagja lenni.

Az MKE testületi tagdíja 20.000,-Ft, amit az MKE számlájára kell átutalni. Vállaltuk, hogy összegyűjtjük az MKE testületi tagságra vonatkozó szándékokat a számlázási címmel együtt és eljuttatjuk az MKE titkárságára, ők küldik a számlát és lehet utalni az összeget. Mindkét szervezetben való testületi tagság díja: 30.000,-Ft.

A tagdíj befizetésének határideje: 2009. március 20.

Az összeg elküldhető postautalványon a KKKE címére (9021 Győr, Baross G. u. 4.), ez esetben írják a közlemény rovatba: KKKE tagdíj. A tagdíj személyesen is befizethető Ferenczi Veránál a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtárban március 18 és 20 között a Módszertani osztályon 8 és 11 óra között. Csoportos befizetés esetén kérjük a mellékelt tagdíjbefizetési jegyzéken a tagok nevét, e-mail címét és a befizetett tagdíj összegét tételesen felsorolni.

Tagjaink a honlapunkon keresztül tudják folyamatosan nyomon követni az egyesületi információkat: programokat, híreket, tagjaink névsorát és elérhetőségét, nyomtatványokat stb.

Rendezvényeinkre mindenkit szeretettel várunk, s reméljük új tagokat is köszönthetünk sorainkban!

Győr, 2009. február 26.

Szívélyes üdvözlettel:

Ferenczi Vera Szabó Judit

titkár elnök

© 2005-2022 Kisalföldi Könyvtárosok és Könyvtárak Egyesülete, Győr