Vissza az archivumba

2014

Kedves Tagtársak!

A 2014-es esztendő tervezett egyesületi programjairól ezúton tájékoztatunk Benneteket.
- Március 25. Tavaszi továbbképzés: Szolgáltatások felsőfokon: Felsőoktatási könyvtárak a megyében. Az egyesület és a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Könyvtárának közös rendezvénye.
- Április 24-27. XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. A 2014-es könyvfesztivál díszvendége Törökország és a finn Sofi Oksanen írónő lesz.
- Május 20. Beszámoló közgyűlés a 2013-as évről és továbbképzés.
A továbbképzés tervezett témája a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer működése, a települések könyvtári ellátása.
- Május 27. Kirándulás: Zirc - Veszprém - Bakonybél.
- Július 16-19. Sopron lesz a házigazdája a könyvtárosok 46. vándorgyűlésének. Egyesületünk az idén is támogatja a rendezvényen való részvételt. Téma: Intelligens szolgáltatás, a szolgáltatások intelligenciája.
- Szeptember 10-13. Szakmai kirándulás Csehországba a Plzen - Karlovy Vary - Ceske Budejovice - Cesky Krumlov útvonalon.
- November 7. A könyvtári hét szakmai továbbképzését a XIV. Győri Könyvszalon keretében az egyesület és a megyei könyvtár közös szervezésében tartjuk.
- December 9. Tisztújító közgyűlés.

Röviden a tagdíjfizetésről. A KKKE tagdíjának mértéke:
- Aktív dolgozóknak 3000,-Ft,
- Nyugdíjasoknak, tiszteletdíjas könyvtárosoknak, gyeden, gyesen lévőknek: 1000,-Ft.
Aki a KKKE-be új tagként kíván belépni, a Regisztrációs adatlapot szíveskedjék kitölteni!
Ha valaki emellett az MKE-nek is tagja kíván lenni, aktív dolgozó esetében további 1000,-Ft-ot, nyugdíjas esetében szintén 1000,-Ft MKE tagdíjat is fizetnie kell. MKE tagkártya igénylése esetén a kártya díja 500,-Ft. (Az MKE-tagkártya múzeumokba ingyenes belépésre jogosít, aki ilyennel rendelkezik csak érvényesítő bélyeget kap.) Az MKE-be belépő új tagok a Magyar Könyvtárosok Egyesülete – belépési nyilatkozat egyéni tagok számára c. nyomtatványt töltsék ki, és jelöljék meg, hogy mely további szakmai szervezetbe (pl. Könyvtárostanárok Egyesülete, Közkönyvtári Egylet stb.) szeretnék regisztráltatni magukat. Minden további szervezetbe történő regisztráció plusz 3000,-Ft-os tagdíj fizetésével jár együtt.
Kérjük a tagtársakat, hogy akinek az adataiban a korábbiakhoz képest változás történt, az a tagdíjbefizetés során jelezze azt. A tagnyilvántartáshoz, a tagdíjfizetéshez szükséges nyomtatványok letölthetők az egyesület honlapjáról, a www.kkmk.hu/kkke címen. A KKKE testületi tagdíja 10.000,-Ft. Kérjük, hogy a mellékelt nyilatkozat visszaküldésével jelezzék az intézményvezetők szándékukat, hogy intézményük kíván-e a KKKE testületi tagja lenni. Az MKE testületi tagdíja 20.000,-Ft, amit az MKE számlájára kell átutalni. Vállaltuk, hogy összegyűjtjük az MKE testületi tagságra vonatkozó szándékokat a számlázási címmel együtt és eljuttatjuk az MKE titkárságára, ők küldik a számlát és lehet utalni az összeget. Mindkét szervezetben való testületi tagság díja: 30.000,-Ft.
A tagdíj befizetésének határideje: 2014. február 26 (szerda).
Az összeg elküldhető postautalványon a KKKE címére (9021 Győr, Baross G. u. 4.), ill. átutalható az egyesület számlájára (számlaszám: Duna Takarékszövetkezet 58600283-11095275) ez esetben írják a közlemény rovatba: név, KKKE tagdíj. A tagdíj személyesen is befizethető Winklerné Marikánál a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér feldolgozó osztályán (9023 Győr, Herman O. u. 22.). Csoportos befizetés esetén kérjük a mellékelt tagdíj-befizetési jegyzéken a tagok nevét, e-mail címét és a befizetett tagdíj összegét tételesen felsorolni.
Tagjaink a honlapunkon keresztül tudják folyamatosan nyomon követni az egyesületi információkat: programokat, híreket, tagjaink névsorát és elérhetőségét, nyomtatványokat stb.
Rendezvényeinkre mindenkit szeretettel várunk, s reméljük új tagokat is köszönthetünk sorainkban!

Győr, 2014. február 14.

Szívélyes üdvözlettel: Szabó Judit s. k.,(elnök)
Winkler Csabáné s. k., (titkár)
© 2005-2022 Kisalföldi Könyvtárosok és Könyvtárak Egyesülete, Győr