Vissza az archivumba

2015

Kedves Tagtársak!

Az újjáválasztott vezetőség 2015. január 20-án megtartotta első vezetőségi ülését. A KKKE új elnökségének tagjai: dr. Sándor Viktória elnök, Mennyeiné Várszegi Judit titkár, vezetőségi tagok: Dr. Horváth József, Magdics Erika, Polczer Adél és Tóth Zsófia, az Ellenőrző Bizottság tagjai: Berente Erika elnök, Nagy Mária, Szabó Lívia.

A 2015-ös év tervezett programjai

Március 17-én Kortárs gyermekirodalmi workshopot rendezünk, amire hívunk egy kortárs írót, vagy költőt. Helyszín: Dr. KPMKKT Központi Könyvtára klubja.

Május 19-én beszámoló taggyűlést tartunk a Kisfaludy Könyvtár Olvasótermében, amin az alapszabály módosítást is szavazásra fogjuk bocsájtani. Szakmai témánk: az iskolai közösségi szolgálat és a könyvtárak, mint fogadó intézmények.

Április 28-án, Komárom – Tata – Majk – Oroszlány – Mór útvonalon egynapos szakmai kirándulást szervezünk. Az elmúlt évben ezt a programot már meghirdettük, de kevés volt a jelentkezők száma, ezért elmaradt.

Augusztus vége/szeptember eleje: 5 napos, könyvtárlátogatással egybekötött kirándulást szervezünk augusztus végén, vagy szeptember elején. Korábbi terveinkkel ellentétben Svájc, mint úti cél az elkövetkezendő időben nem jöhet számításba a svájci frank felszabadítása miatt. Helyette a németországi Fekete-erdő vidékére, vagy a horvátországi Isztria szigete tervezzük a többnapos kirándulást.

Október szakmai nap: szervezés alatt

Október 13-án, az őszi könyvtári héten, szakmai látogatást tervezünk a felújított Országgyűlési Könyvtárba, amit a Parlament meglátogatásával kötnénk egybe, továbbá egy képzőművészeti tárlatot néznénk meg.

December. 25 éves lesz az egyesület decemberben. Az esemény méltó megünneplésére felkészülünk, de várjuk tagság javaslatait, jó ötleteit.

Az MKE vándorgyűlése idén Szolnokon lesz időpontjáról később adunk tájékoztatást, a vándorgyűlésen való részvételt az elnökség abban az esetben támogatja, ha a befizetés kedvezményes határidején belül jelentkezik a tag.

A tagdíj fizetésről:
A KKKE tagdíj összege:
3000,- Ft aktív dolgozóknak,
1000,- Ft nyugdíjasoknak, tiszteletdíjas könyvtárosoknak, gyeden, gyesen lévőknek
további 1000,- Ft MKE tagoknak. A tagkártya előállítási díja: 500,- Ft – új belépők esetén; aki ilyennel rendelkezik csak érvényesítő bélyeget kap (az MKE-tagkártya múzeumokba ingyenes belépésre jogosít). Minden további szervezetbe történő regisztráció plusz 3000,- Ft-os tagdíj fizetését jelenti, amit mindenkinek egyénileg kell intéznie.
A KKKE testületi tagdíja 10.000,-Ft. Kérjük az intézményvezetőket, hogy testületi tagságról nyilatkozzanak, ennek alapján tudunk számlát kiállítani az intézmény számára.

A befizetés határideje: 2015. február 13.

A tagdíjat át lehet utalni a Duna Takarékszövetkezethez: 58600283-11095275 számlaszámra, a közleményrovatban kérjük feltüntetni: név, KKKE tagdíj (MKE tagdíj).
Személyes befizetési lehetőség: 2015. február 12-én, csütörtökön 8-12 óra között a Kisfaludy Könyvtárban (Győr, Baross G. út 4.) a 2. emeleten, Mennyeiné Juditnál, valamint 2015. február 11-én, szerdán és 12-én, csütörtökön a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárában (Győr, Herman O. u. 22.) az olvasószolgálati osztályon Polczer Adélnál.
Részletfizetési lehetőséget biztosítunk azoknak a tagoknak, akik csak a KKKE-nek fizetnek tagdíjat. Második részlet befizetési határideje: 2015. június 12. Ez az átutalás végső dátuma is.
Kérjük a tagtársakat, hogy akinek az adataiban változás történt, azt a tagdíjbefizetés során jelezze. A tagnyilvántartáshoz, a tagdíjfizetéshez szükséges nyomtatványok letölthetők az egyesület honlapjáról, a www.kkmk.hu/kkke címről.

Programjainkra szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Győr, 2015. január 29.

Tagtársi üdvözlettel:

Mennyeiné Várszegi Judit - titkár s.k.
dr. Sándor Viktória - elnök s.k.
© 2005-2023 Kisalföldi Könyvtárosok és Könyvtárak Egyesülete, Győr